Riesling & Pinot weken
In samenwerking met het informatiebureau voor Duitse wijn organiseren wij van 3 juni t/m 19 juni de Riesling & Pinot weken. Wij weten al een tijd dat er in Duitsland hoge kwaliteit wijn wordt gemaakt en dat de tijd van de mierzoete Riesling al ver achter ons ligt.
Om u nog beter kennis te laten maken met Duitse wijn draait het in deze weken alleen om wijnen die van Riesling- en Pinot druiven zijn gemaakt. Wij hebben een selectie gemaakt van drie wijnen die worden geschonken bij een speciaal samengesteld drie-gangenmenu.
Zoals u wellicht weet speelt wijnspijs bij ons een grote rol. Ook nu hopen wij u weer te verrassen met onze weloverwogen keuzes. Het drie-gangenmenu inclusief Duits wijnarrangement bedraagt €50,00 per persoon.
U heeft bij ons de mogelijkheid het menu uit te breiden naar een 4-gangenmenu met een bijpassend glas wijn. Het vier-gangenmenu inclusief Duits wijnarrangement bedraagt €65,00 per persoon.
Voor de Riesling- & Pinot weken kunt u reserveren via http://www.heerlijk.
Riesling & Pinot Menu
- Tartaar van wilde gamba’smet een schuim van schaaldieren, zoetzuur van radijs, pompoen, appel en bergamotgel
Grauburgunder / Zehe-Clauss / Rheinhessen
- Gebakken coquilles St. Jacquesmet Hollandse asperge, sinaasappel, papaya gel en XO saus (als extra tussengerecht)
Riesling Trocken / Fusser / Pfalz
- Zachte gegaarde rouleau van parelhoenmet truffel, knolselderijcrème, meiknol en een gevogeltejus
Blanc de Noir / Spätburgunder / Bergdolt / Pfalz
- Lambada aardbeimet yoghurt-olijfolie ijs, marsmallow en gel van aardbei, basilicum merengue en Aceto Balsamico kaviaar
Riesling Auslese “Brauneberger Juffer”/ Reuter Dusemund / Mosel